Over kinderopvang De Notedop

De Notedop is een middelgrote organisatie. Per dag is er op De Notedop plaats voor 300 kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Op de hoofdlocatie aan de Peppelkade zijn er vier dichtbij elkaar gelegen gebouwen en één sport-NSO bij een sportvereniging. De vier gebouwen liggen centraal in Houten, aan de rand van een woonwijk, een bedrijventerrein en dichtbij de uitvalswegen. De gebouwen grenzen aan een groenstrook met bomenlaantjes en speelvelden.

 

In de gebouwen heerst de gezellige sfeer van een klein dagverblijf en zijn de verschillende groepsruimtes ingericht voor en afgestemd op een bepaalde leeftijdsgroep. Voor de kinderen zijn er veel verschillende ruimtes, zoals de ballenbak, de trampolines, de kussenkamer, bioscoop, kookcafe etc..Tussen de gebouwen bevinden zich verschillende, ruime buitenspeelplaatsen, waaronder een ontdektuin met waterpartij.

 

Bij De Notedop werken ongeveer 70 medewerkers. Dit zijn de directie, leidinggevenden, administratief medewerkers, pedagogisch medewerkers, vervoersmedewerkers en ondersteunend personeel.